Kunst verhuizen

Veilig kunst verhuizen

De behandeling en het vervoer van delicate en breekbare voorwerpen lijkt misschien een eenvoudige taak, maar niets is minder waar. Kunst of antiek verhuizen vereist gespecialiseerde diensten. Bij Compas International Movers begrijpen we dat elk stuk uniek en onbetaalbaar is.

Wij bieden lokale en internationale kunst verhuizingen aan. Je kunstvoorwerpen worden tijdens elke stap van de verhuizing beschermd. Wij verzorgen muur-tot-muur kunstverhuizingen via de weg, de lucht of over de zee.

Voorbereiding is het uitgangspunt van elke succesvolle kunstverhuizing. De mix van een goede planning en zorgvuldige inpakmethodes zorgt voor een veilig transport.

Kunsttransport is een kunst op zich. Op Compas kan je vertrouwen

Ons proces voor kunsttransport

Professionele inpakking & crating
Speciale douane-inklaring
Specifieke kunstuitvoeradministratie
Muur-tot-muur kunsttransport
Uitpakken van de artikelen

Compas als je partner om kunst te verhuizen

Elk kunstvoorwerp is uniek en onbetaalbaar. Daarom kunnen alleen onze gecertificeerde kunstverhuizers je schatten behandelen. Onze kunsttechnici zullen je kunstwerken met de grootste zorg inpakken, ophalen en behandelen. Ons succes in kunst en antiek verhuizen is te danken aan een aantal factoren:

  • Zorgvuldige planning: Een zorgvuldige planning is de eerste stap in een vlotte kunstverhuizing. Omdat elk kunsttransport anders is, kiezen wij altijd voor een individuele aanpak.
  • Verpakkingsmateriaal van hoge kwaliteit: Het veilig verhuizen van kunstwerken of antieke stukken hangt grotendeels af van de kwaliteit van de verpakkingsmaterialen die gebruikt worden.  Hoogwaardige verpakkingsmaterialen beschermen  kunstvoorwerpen tegen stoten, trillingen en schokken. Wij gebruiken schuimkarton met een papieren oppervlak, opvulmateriaal voor de hoeken en beschermende tape voor de glazen lijst, evenals zuurvrije tissues en speciaal waspapier.
  • Verzekering voor de verzending van kunstwerken: Wij zorgen ervoor dat je voor de verhuizing ook verzekerd bent voor het verschepen van je kunstwerken.
  • Discretie: Wij worden vertrouwd door zakelijke en particuliere verzamelaars voor wie wij volledige discretie garanderen.
Kunstverhuizing met Compas Internationale Verhuizers

Compas als je partner om kunst te verhuizen

Compas biedt verschillende oplossingen voor het verhuizen van kunstwerken en antieke stukken. Wij zorgen voor elke stap van de verhuizing: van planning & voorbereiding, tot zorgvuldig verpakken, tot inklaren en uitpakken. Neem gerust contact met ons op!