Professionele inpakservice

Speciaal inpakproces voor verhuizingen

Vloerbescherming

Of het nu gaat om het verhuren van een woning of een eigendomsoverdracht: zorg ervoor dat de omstandigheden perfect zijn. Om te voorkomen dat je woning beschadigd raakt tijdens de verhuizing, maakt Compas gebruik van geavanceerde vloerbescherming en wandbekleding.

Geen plastic, wel milieuvriendelijk

Veel verhuisbedrijven gebruiken nog steeds noppenfolie of andere niet-recycleerbare materialen. Compas doet dat niet. Wij willen een positieve impact hebben en nemen recycling serieus.

Inpak-app

In plaats van de hele inboedel op papier te inventariseren, gebruiken wij bij het inpakken een app. Een handgeschreven inventaris opstellen is niet alleen erg tijdrovend, de spelling en leesbaarheid kunnen vaak ook problemen opleveren bij de douane. De inpakapp geeft onze klanten gemoedsrust én biedt ons de mogelijkheid om foto's te maken van bestaande beschadigingen. Wanneer alles klaar is, kunnen we de getekende inventaris elektronisch met jou delen.

Wijn

Wanneer je alcoholische dranken naar het buitenland verzendt, houd er dan rekening mee dat wijn zeer gevoelig is voor temperatuurschommelingen. Bier en champagne worden onder druk gebotteld en kunnen vrij goed tegen schommelingen. Likeuren en sterke dranken zijn ook geen probleem, vanwege het hoge alcoholpercentage. Maar dat geldt dus niet voor wijn. Om te voorkomen dat je wijn bederft, gebruiken we speciale isolerende dozen van piepschuim. Daardoor wordt de temperatuur tijdens het transport beter gestabiliseerd en blijft de wijn goed bewaard.

Kratten

Heb je schilderijen met (sentimentele) waarde, delicate glazen voorwerpen en marmeren bladen, bijzondere of grote beeldhouwwerken? Dan wil je die uiteraard beschermen tijdens de verhuizing. Om die waardevolle voorwerpen te beschermen, maken wij kratten op maat. De kwaliteit van het materiaal van de kratten in combinatie met onze inpakmethode zorgt ervoor dat die unieke en delicate stukken in dezelfde staat op hun bestemming aankomen als jij ze bij ons hebt afgeleverd.