Internationaal verhuisbedrijf

Niet alleen dozen inpakken en meubels verhuizen, maar de volledige last van een internationale verhuis op ons nemen: dat is wat wij doen. En daarom zijn wij jouw ideale partner voor een zorgeloze verhuis.

Klantenbehoud
Tevreden klanten
Verhuizingen zonder schadeclaims

Ik ben uitstekend geholpen. Zelfs toen ik een paar keer van gedachten veranderde over wat er verhuisd moest worden en over de verhuisdata, bleef Compas gedurende de hele ervaring behulpzaam

Compas Internationale verhuizingsdiensten

Als diplomaat heb ik al 20 internationale verhuizingen meegemaakt. Voor mijn volgende verhuizing bel ik zonder twijfel eerst naar Compas

Verhuizen met kinderen met Compas International Movers

Virtuele Enquête aanvragen

Aan de hand van een virtuele enquête kunnen wij een internationale verhuisofferte op te stellen. Jij toont ons je spullen en wij geven je meer informatie over ons verhuisproces. Het is trouwens ook een perfect moment om al je vragen te beantwoorden over je aanstaande internationale verhuis. Reserveer via onderstaande knop.

360 graden benadering van Compas
Boek een virtuele enquête

Compas International Movers biedt internationale verhuisdiensten aan voor particulieren (zoals expats en diplomaten) maar werkt ook rechtstreeks voor bedrijven, organisaties of verenigingen. Wij werken altijd aan de perfecte oplossing voor uw specifieke behoeften, zowel in België als in de rest van de wereld.

Internationale verhuizingen zijn niet gewoon een van de vele activiteiten van ons bedrijf. Het is onze enige activiteit en absolute focus. En dat laat zich merken. We willen niet de grootste internationale verhuisfirma worden of alle soorten diensten aanbieden, maar we willen wel erkend worden als de beste dienstverlener voor internationale verhuizingen.