Troeven

Onze troeven bij Compas International Movers

Klant is koning

Omdat onze klanten de kern zijn van alles wat we doen, gaan we voor elke klant tot het uiterste.

Voortdurende verbetering

We luisteren, leren en verbeteren, omdat we elke dag beter willen worden in wat we doen.

Zorg voor onze mensen

Onze mensen zijn een belangrijke troef van ons bedrijf. Gepassioneerde en enthousiaste medewerkers leiden tot tevreden klanten.

Positivisme

Met een positieve instelling en een YES WE CAN-mentaliteit willen we onze klanten een geweldige verhuiservaring bieden.

Een digitaal bedrijf

Compas maakt gebruik van de nieuwste digitale tools, ERP en oplossingen – voor een nog betere klantenervaring.

Internationale verhuisdiensten van Compas

Anders dan andere verhuisbedrijven in Brussel

Alle verhuizers hebben vrachtwagens, inpakkers en magazijnen. Op het eerste gezicht lijken ze allemaal hetzelfde. Maar niets is minder waar. Internationale verhuizingen, dat is niet gewoon een van de vele activiteiten van ons bedrijf. Het is onze enige activiteit en absolute focus. En dat laat zich merken.

Compas International Movers heeft zich gepositioneerd als een onafhankelijke kwaliteitsdienstverlener. We willen niet de grootste verhuisfirma worden of alle soorten diensten aanbieden, maar we willen wel erkend worden als de beste dienstverlener voor internationale verhuizingen. Wij vervullen al jouw verhuiswensen.

Mensen die verhuizen willen daarvoor een betrouwbaar bedrijf inschakelen dat geweldig werk levert in de kortst mogelijke tijd.

Persoonlijke aanpak

Bij Compas International Movers begrijpen we de last van een verhuizing en de stress die dat met zich kan meebrengen. Die last willen wij graag van jouw schouders nemen. Wij doen meer dan alleen dozen inpakken en meubels verhuizen. De volledige last van een verhuizing op ons nemen en ervoor zorgen dat alles vlot verloopt: dat is wat wij doen. Wanneer je verhuist met Compas, voelt verhuizen niet zozeer aan als een ingewikkelde en vermoeiende gebeurtenis, maar meer alsof je op vakantie gaat en tegelijkertijd je inboedel mee naar de vakantiebestemming verhuist.

Compas International Movers doet er alles aan om zich van andere internationale verhuizers te onderscheiden als een bedrijf dat er trots op is om zijn klanten de meest persoonlijke service en de beste aandacht en zorg te geven. Of het nu om een grote of kleine verhuizing gaat, elke klant verdient persoonlijke aandacht en een zorgeloze verhuizing.

Persoonlijke aanpak van Compas Internationale Verhuizers