Jouw partner voor internationale verhuizingen verhuist zelf ook

Enkele jaren geleden onderging het management van Compas International Movers een hele transformatie. Deze verandering ging gepaard met een mooie evolutie. Zo ervaarden we (en ervaren we nog steeds) een exponentiële groei in Informatie technologie en operations. De constante 'drive' om de meest innovatieve methodes te implementeren is de steutel tot succes wanneer het aankomt op blijvende groei. En als we het hebben over innovatie, bedoelen we ook echt innovatie op elk niveau. Precies daarom bouwen we momenteel aan een gloednieuw magazijn mét kantoorruimtes.  

De nood aan een nieuwe kantoorruimte

De laatste tijd ondervonden we dat ons huidige kantoor te klein werd. Sommige collega's werken zelfs al een tijdje van thuis door het gebrek aan ruimte op kantoor. Met de bouw van ons nieuwe kantoor willen we onze medewerkers voorzien van een aangename en ruime werkplek. 

Maar er is meer: We streven immers ook naar een kantoorruimte waar onze mensen comfort kunnen vinden. Daarom zorgen we op onze nieuwe locatie voor een aantrekkelijkere werkomgeving om iedereen te inspireren en te motiveren tijdens de werkdag. Toch willen we ook hybride werken blijven stimuleren, zodat onze medewerkers een perfecte afwisseling kunnen ervaren tussen werken op kantoor en thuis of op een andere locatie. Je ziet het: Ons gloednieuwe gebouw wordt de perfecte ondersteuning voor flexibel werken in elke vorm. 

Ons nieuwe gebouw - de focus op duurzaamheid

Dit nieuwe kantoor en magazijn 'in de maak' moeten Compas ondersteunen bij het omarmen van de nieuwe manier van werken. Dit zien wij enerzijds door 100% digitaal te werken, maar ons oog voor duurzaamheid reikt verder dan dat. Het nieuwe gebouw zal zelf voorzien zijn van een aantal milieuvriendelijke toepassingen. Zo krijgt de buitengevel een systeem om de energie die nodig is voor de airconditioning te beperken. Ook werd er een structuur ontworpen die natuurlijke ventilatie boost. Ten slotte voorzien we enkele andere aanpassingen, zoals laadstations voor onze elektrische wagens, vans en vrachtwagens. 

Aftellen naar de oplevering

De constructie van ons nieuw magazijn en kantoor ging van start begin 2022 en zal binnenkort afgerond worden, rond maar 2023. 

Het hele team van Compas kijkt alvast uit naar de verhuis binnen enkele maanden!