Compas als verhuispartner voor bedrijven

Opent het bedrijf een nieuw filiaal in het buitenland? Gaan een aantal medewerkers tijdelijk een functie in een ander land vervullen? Er zijn allerlei redenen waarom medewerkers van het bedrijf internationaal verhuizen met het oog op de job. Als HR-verantwoordelijke is het jouw taak om deze collega's zo goed mogelijk te ondersteunen. Hoe? Door de juiste verhuispartners, hulpmiddelen en documentatie aan te reiken. 

Compas helpt HR, Global Mobility én medewerkers naar een goed voorbereide verhuis

Voor medewerkers is de overplaatsing naar het buitenland een spannende stap. En ook voor het gezin brengt dit ongetwijfeld heel wat veranderingen met zich mee. 

Als HR-medewerker kan je hen gelukkig helpen met heel wat zaken, denk maar aan de documentatie die nodig is voor de internationale verhuis; Werkvergunning en verblijfsvergunning, visum, gezondheidszorg, bankzaken... Een goede voorbereiding is belangrijk voor jou en voor de medewerker die verhuist. Door een checklist te voorzien die de medewerker kan afvinken, zorg je ervoor dat niets over het hoofd gezien wordt. 

Bij Compas zorgen we niet alleen voor een vlotte internationale verhuis, maar we ondersteunen eveneens bij de voorbereiding op de verhuis van je medewerkers. 

Financiële ondersteuning voor medewerkers die internationaal verhuizen

Een tijdelijke verhuis is kostelijk. Wordt de vraag binnen het bedrijf gesteld om te verhuizen naar een andere afdeling in het buitenland? Dan kan de firma de medewerker financieel ondersteunen. Dit onderdeel van de internationale of Europese verhuis komt vaak op de schouders van HR-personeel terecht. Een vaste verhuispartner om als bedrijf mee samen te werken vergemakkelijkt het proces, we nemen immers zoveel mogelijk uit handen. Daarnaast geniet je bij Compas van financiële transparantie bij de internationale verhuis van je medewerkers. 

Juist omdat inzicht in de kosten van een internationale verhuis voor je medewerkers en voor jou als HR-verantwoordelijke belangrijk is, stellen we gratis offertemogelijkheden beschikbaar. Zo weet je meteen of de praktische kant van de verhuis in het budget past. 

Compas als vaste verhuispartner voor HR & Global Mobility afdelingen

Mits een goede praktische en financiële voorbereiding, verloopt het verhuisproces voor je medewerkers vlot. Bij Compas nemen we de volledige verhuizing uit handen, zodat je gerust kan zijn van een succesvolle aanpak.

Laat je jouw medewerkers verhuizen door Compas International Movers? Dit mag je verwachten: 

  • Compas zorgt voor een goede voorbereiding en planning, telkens met een individuele aanpak. Dankzij onze professionele inpakservice is de inboedel van je medewerkers tijdig klaar voor de internationale of Europese verhuis. Zo komt alles veilig op bestemming aan. 
  • Je medewerkers kunnen geruststellen over de verhuis van hun persoonlijke spullen, dat schept vertrouwen; Compas zorgt ervoor dat de verscheepte goederen verzekerd zijn. 
  • Ons gekwalificeerd team zorgt voor een vlotte verhuizing van en naar eender welk land ter wereld. Wel belangrijk: de beslissing moet door een Belgische HR-dienst of medewerker genomen worden. 

Ons internationaal verhuisproces

Taxatie
Offerte
Transport
Uitpakken

Compas International Movers biedt internationale verhuisdiensten aan voor bedrijven of organisaties. Zowel in België als in de rest van de wereld kan je als bedrijf, als HR-medewerker of als Global Mobility Manager beroep doen op een verhuisoplossing door Compas, steeds met een aanpak op maat van je medewerkers of op maat van het bedrijf. 

Meer weten over een samenwerking met Compas als partner voor internationale of Europese verhuizingen?