Compas als jouw partner voor expat verhuizingen

Ben je als expat werkzaam voor een buitenlandse tak van het bedrijf? Of komt er binnenkort een nieuwe buitenlandse uitdaging aan? Dan wil je uiteraard kunnen focussen op het professionele aspect, zonder veel tijd en energie te verliezen aan de praktische kant van een internationale verhuis. 

Door beroep te doen op Compas International Movers, ben je (en je familie) verzekerd van een vlotte internationale verhuis, van documentatie en verplichtingen tot het verschepen van je persoonlijke spullen. 

Goede voorbereiding voor een verhuis als expat

Bij een internationale verhuis komt heel wat meer kijken dan het inpakken van inboedel en persoonlijke spullen en deze veilig op locatie brengen. Hoewel dat de focus van Compas International Movers is, helpen we expats ook bij alle andere dingen die bij een internationale verhuis komen kijken. 

We zorgen voor de juiste voorbereiding en planning, zodat jij en je familie zonder zorgen het expat avontuur kunnen aangaan. Ons team begeleid je doorheen het volledige verhuisproces en zorgt ervoor dat je verhuizing naar het buitenland zo vlot mogelijk verloopt door vooraf alle nodige praktische zaken in kaart te brengen. 

  • Compas helpt je bij het regelen van documentatie voor je familie en jezelf, denk maar aan een checklist voor werkvergunningen, visum, verzekeringspapieren...
  • Als expat heb je je uitdaging op de nieuwe locatie, maar als er kinderen mee verhuizen moeten zij natuurlijk ook naar school. Compas ondersteunt daarom in de zoektocht naar een internationale school. 
  • We geven je tips over het verhuizen met huisdieren.
  • Kan de volledige inboedel niet mee? Dan bieden we graag onze geklimatiseerde opslagoplossingen aan.

Inpakservice en verhuisdienst voor expats

Komt je internationale verhuis dichterbij? Dan wordt het tijd om je persoonlijke spullen in te (laten) pakken. Bij Compas International Movers vinden we het belangrijk om een professionele inpakservice aan te bieden. Zo hoef je je zelf geen zorgen te maken over het veilig inpakken van je inboedel, wat immers de basis is voor succesvol transport zonder schade. We gebruiken steeds de meest kwalitatieve materialen tijdens het inpakken. Gebeurt er toch eens iets? Dan hoor je wellicht graag dat je spullen tijdens de internationale verhuis verzekerd zijn. 

Afhankelijk van de locatie waar je als expat naartoe verhuist, bieden we verhuizingen over land, over zee of via luchtverkeer aan. Ontdek alle mogelijkheden!