Verhuizingen van werknemers

Een systeem voor de overplaatsing en verhuizing van je werknemers is een uitstekende investering. Niet alleen vinden de meeste werkzoekenden de mogelijkheid om in het buitenland te werken aantrekkelijk, onderzoek toont ook aan dat bedrijven die investeren in overplaatsingen, een beter behoud van hun werknemers hebben.

Compas als partner voor de overplaatsing van je werknemers

Je wilt investeren in een systeem voor de overplaatsing van je werknemers, of je doet dat al een tijdje? Dan kan het interessant zijn om daarvoor samen te werken met een vaste en betrouwbare partner zoals Compas. Zo maak je de overplaatsing zo gemakkelijk en aantrekkelijk mogelijk voor je werknemers en hun gezinnen.

Het is ons doel om ervoor te zorgen dat je werknemers geen stress ervaren bij hun verhuizing en er zo snel mogelijk weer klaar voor zijn om productief aan de slag te gaan. In de afgelopen jaren hebben we ons steeds verder ontwikkeld om ons te onderscheiden van andere verhuisbedrijven. Zo biedt Compas:

  • De beste planning. Bij Compas weten we dat een sterke planning van essentieel belang is voor de succesvolle overplaatsing en verhuizing van een werknemer. Wij houden rekening met alle mogelijke scenario’s, zodat we niet voor verrassingen komen te staan.
  • Een oplossing van a tot z. Compas doet meer dan dozen inpakken. Wij nemen de hele last van de verhuizing op ons. Denk bijvoorbeeld aan een volledige verzekering of advies over internationale scholen voor de kinderen van je werknemers.
  • Aandacht voor het hele gezin. De ervaring leert ons dat wanneer er op een bepaald moment ontevredenheid heerst, de werknemer kan terugkrabbelen, ontslag nemen of terug naar huis wil. Bij Compas begrijpen we dat hoe meer steun de partner en kinderen krijgen, hoe beter ook zij zich bij de verhuizing voelen. 
  • Constante ondersteuning. Wij geven advies over verschillende onderwerpen en helpen je werknemers om zich te settelen in hun nieuwe thuisland.
Verhuisdiensten voor ondernemingen (Compas)

Onze diensten voor de verhuizing van werknemers

Compas biedt een breed scala aan bedrijfsverhuisdiensten om HR-afdelingen over de hele wereld te ondersteunen bij de internationale mobiliteit van hun werknemers. Wij staan ten dienste van zowel multinationale ondernemingen met interne mobiliteitsprogramma's als kleinere ondernemingen die op zoek zijn naar een partner voor de ondersteuning van hun personeelsverplaatsingen. 

  • Immigratie ondersteuning: Een verhuisbedrijf als Compas kan altijd advies geven waarvoor specifieke industriekennis nodig is. Dit zijn zaken zoals het verkrijgen van een visum of werkvergunning. 
  • Transport: Of uw werknemers nu regelmatig binnen Europa of buiten Europa verhuizen, Compas zal altijd proberen om de verhuis zo stressvrij mogelijk te maken.
  • Ondersteuning op bestemming: Compas zorgt ervoor dat je medewerkers zich comfortabel kunnen vestigen in hun nieuwe woonplaats. Onze focus is om een waardevolle partner te zijn tijdens het gehele verhuisproces.

Waarom je beter niet bezuinigt bij het kiezen van een verhuispartner

Het is normaal dat je geld wilt besparen door te bezuinigen op verhuisvergoedingen en -kosten of door gebruik te maken van forfaitaire aanbiedingen. Maar helaas kan dat leiden tot meer frustratie en stress bij de werknemer, wat op zijn beurt een negatieve impact kan hebben op de winst van je bedrijf. Hoe meer tijd je werknemer moet besteden aan de verhuizing, hoe minder tijd hij of zij heeft om zich te concentreren op de overgang naar de nieuwe functie en de opleiding en het werk dat daarmee gepaard gaat.

Waarom u een verhuispartner zou moeten nemen

Interesse in onze verhuisdiensten voor bedrijven?

We hebben al met heel wat bedrijven samengewerkt en proberen daarbij altijd onze service aan te passen aan het bedrijfsbeleid, de behoeften, de tijdlijn en de budgetten van onze klant. Als je ervoor kiest om voor de overplaatsing van je werknemers samen te werken met Compas, kun je rekenen op een betrouwbare en toegewijde partner. Neem contact met ons op voor meer informatie.